Защо да изберем застраховка Каско „Избор“?

Защо да изберем застраховка Каско „Избор“?

Чудите се дали да направите Автокаско на своя автомобил? Е, открили сте точната статия за вас, защото в следващите редове ще се спрем на темата относно застраховка Каско „Избор“ от SDI, за която ще можете да научите повече. Така че продължете да четете настоящата статия докрай, за да разберете защо си заслужава да изберете застраховка Каско „Избор“.

При този тип застраховане от SDI имате уникалната възможност да изберете сами на каква стойност да застраховате автомобила си и да видите цената за съответната застрахователна стойност. За притежателите на клубна карта SDI, тя е -15%. Като имате възможност за избор между обезщетяване по експертна оценка и обезщетяване с право на доверен сервиз. При първия вариант, застрахователната компания оценява щетите по автомобила и изпраща обезщетение в брой или по банков път. А клиентът от своя страна сам се договаря и разплаща с избран от него сервиз за ремонт на автомобила му. При вторият вариант с доверен сервиз, застрахователната компания се разплаща директно с автосервизът, който ремонтира автомобила. В този случай, няма риск за клиента обезщетението да не е достатъчно за покриване на щетите.

Защо да изберем застраховка Каско „Избор“?

Предимствата на застраховка Каско „Избор“ не са никак малко. Ако решите да сключите такава застраховка за своя автомобил, вие ще имате възможност за допълнително покритие асистанс на пътя, което е особено подходящо за водачи без технически познания за автомобила. Освен това, се възползвате и от признаване на три щети „без документ“ на паркинг, като не е необходим протокол от КАТ или двустранен констативен протокол. Имате възможност и за застраховка на гумите при облекчена процедура, която важи за автомобили от 2 000 до 6 000 лева. И като подарък за клиентите на SDI, фирмата предлага покритие кражба на вещи и документи от багажника (за автомобили от 2 000 до 6 000 лева) и кражба на документи от купето и багажника (за автомобили над 6 500 до 30 000 лева).

Защо да изберем застраховка Каско „Избор“?

Като клиент на sdi.bg по застраховка Каско „Избор“, можете да използвате и новата им безплатна услуга при щета – автосервиз с гаранция от SDI за качествен и бърз ремонт. За повече информация относно застраховка Каско „Избор“, вижте повече в сайта на фирмата – sdi.bg. Там можете да използвате и калкулатора, който да сметне каква е цената за съответната застрахователна стойност на автомобила ви. Ако желаете да се свържете допълнително с екипа на фирмата им, не се колебайте да го направите на посочения телефон за контакт: 0 800 11 300 или като им пишете, чрез онлайн чата им.

Изберете автомобилното застраховане от SDI и застраховка Каско „Избор“, за да шофирате още по-сигурни и спокойни. По този начин, дори при настъпване на неочаквана повреда или проблем, вие ще можете да получите бърза и навременна помощ, което играе основна роля в такива неприятни ситуации. Така че изберете сигурността за своя автомобил и се доверете на застраховка Каско „Избор“ от SDI.