Цени на мебели по поръчка

Мебели по поръчка цени

Ние от valsbg. com сме фирма-производител на всякакви мебели по поръчка в София.
При желание да направите поръчка за изработката на дадена мебел – можете да се свържете с нас посредством контактната ни форма тук в сайта или на посочените в графата за контакти – телефон и e-mail адрес.

Мебелите по поръчка, които изработваме, като дизайн са изцяло продиктувани от желанията на клиентите ни. Единственото, с което можем да ви бъдем още по-полезни, са съветите, на които можете да разчитате от наша страна по време избирането на цветове и материали за изработката на заявените от вас мебели по поръчка.

Всички мебели, които се изработват от нас – calistomebel се доставят от град София, където се намира и нашата производствена база. Поръчките, които изпълняваме, се отличават с високо качество и красив дизайн. Можем да изработим за вас мебели по поръчка от всякакъв вид, било то с класически дизайн или някой от последните писъци на модата. След направена доставка и монтаж от нас – получавате и няколко години гаранция, което допълнително застрахова качеството на мебелите. Доверете ни се за изпълнението на всички ваши желания, свързани с обзавеждането на вашия дом.