Можем ли да поръчаме хамали и транспорт в едно?

Предстои ви пренасяне в ново жилище? Ако това е така, то вероятно имате нужда от професионална помощ, особено, ако тава дума за голямо количество багаж.

Можем ли да поръчаме хамали и транспорт в София в едно? За радост и това е възможно и то с обезопасен транспорт, във вид на хидроизолиран камион или бус, снабден с необходимия инвентар за обезопасяване на багажа.

Ако се нуждаете от временно складиране на багажа, то в Hamali.BG, ще намерите и такава услуга, която е от особена полза за тези, които за момент няма къде да държат покъщнината си, ако им престои завършване на ремонта или се налага по-скорошно изнасяне от жилището, отколкото са могли да предвидят. Към разнообразните услуги, които предлага фирмата, стои и Икономик услугата, предлагаща пренасяне на подготвен от вас багаж, който е добре опакован и подреден, като за целите на оптималното опаковане, са дадени съвети в страниците на сайта.

Ако нямате възможности да опаковате или бързате, то можете да изберете комбинирана услуга, включваща разглобяване на мебелите, опаковането им от хамали и транспорт до новото място, където ще бъдат сглобени отново. Важно е в мебелите да няма оставен багаж, освен леки бебешки дрехи или възглавници в скриновете, както и вратичките да бъдат добре залепени, за да не се отварят по време на пренасянето.

Ако сте се заели със самостоятелно подготвяне на багажа, то не забравяйте да използвате нови кашони, каквито можете да намерите в страниците на уеб сайта. Доброто опаковане е от особена важност за качествената услуга и за да може багажът да е в добро състояние след като пристигне на новия адрес.

Освен това, за да може да се пренася по-лесно, е добре всеки пакет или кашон да бъде подготвен оптимално и без да се товари излишно. Например един голям кашон пълен с книги е равносилен на гардероб пълен с дрехи, което е немислимо. Опитният екип от хамали и транспортиране, може да ви предложи много удобно и бързо пренасяне, без излишни притеснения по пътя. Изберете сами!