Как да намерите хамали в София и как да направите правилния избор

Как да намерите хамали в София и как да направите правилния избор

Изборът на хамали е отговорен бизнес. Безопасността на вашите вещи по време на преместването зависи от точността, квалификацията и благоприличието на товарачите. Ето няколко критерия, по които можете да решите избора на фирма за хамали в София.

Попитайте близки

Отзивите на хората, на които имате доверие, за работата на товарачите е може би един от най-сигурните начини за избор на надеждна компания. Опитайте се да запомните дали имате познати, които наскоро са използвали подобни услуги, и ги помолете да намерят контакта на тази компания, ако тя ги е уредила. При нас във фирма Муувхом ЕООД ще намерите най-добрите хамалски услуги.

Как да намерите хамали в София и как да направите правилния избор

Ако възнамерявате да използвате реклами за услугите на товарачи, обърнете внимание дали списъкът на техните услуги включва тези, които са необходими за вас. Много заинтересовани фирми публикуват в рекламите си конкретни неща, с които вече са работили, например пиано, стъкло и т.н.

Разходите
Услугите на квалифициран товарач са по-скъпи от екипите „нека направим всичко за малко пари“. Когато поръчвате въз основа на ниска цена, може да получите услуга с ниско качество. И ако нещо, няма да има кой да предяви претенции.

Обхват на услугите
Когато наемате хамали и транспорт, помислете за оферти, където има и двете. Добре координираният екип няма да губи време в очакване един на друг, няма да влиза в схватка помежду си, защото шофьорът паркира колата неудобно или товарачите надраскат покритието на колата си.

Принцип на плащане

Много фирми работят на база заплащане за време. От само себе си се разбира, че с такава схема те не се интересуват от бързото изпълнение на вашата поръчка. Опитайте се да уговорите предварително сумата и времето.

Професионалните товарачи са добри, но ако имате надеждни приятели, които са готови да ви помогнат, като ги поканите на ваше преместване, можете не само да разрешите проблема с минимални средства, но и да прекарате време заедно.