Къде се продават термопомпи със земен контролер на ниска цена?

Запознайте се с новите критерии за ефективност на отоплението и охлаждането на вашия любим дом, като посетите виртуалното пространство на Multiclima. bg. Там ще се насладите на изключително голямо разнообразие от различни видове термопомпи на много ниска цена. Качеството е гарантирано, тъй като всеки уред отговаря на европейските критерии и стандарти. Произвеждат се в Австрия и работят по най-иновативния метод, съществуващ в момента.

Предлагат различни видове термопомпи, които черпят топлина от различни природни източници.

Термопомпите земя/вода използват почвата като източник на топлина. Почвата се оказва добър акумулатор на топлина, тъй като температурата на почвата е относително постоянна през цялата година. Топлината се натрупва, което позволява геотермални сонди или земни колектори да използват складираната слънчева енергия в земята.

Къде се продават термопомпи със земен контролер на ниска цена?

Има три вида термопомпи с геотермална система на отопление. Системата Natural Technology със земен енергиен източник е директна система с непрекъснат цикъл, която е изключително сигурна и безопасна и се нуждае от минимална поддръжка. С атрактивната си цена ситемата Basic Comfort Split е солидно решение за ефкетивно и екологично отопление, подгряване на вода и охлаждане (допълнителна опция). Инверторните термопомпи Heliotherm с енергиен източник подпочвени Води или Гликол and Brine достигат най-високи резултати от термопомпите в този клас.

Въздушните термопомпи имат най-ниски разходи за монтаж. Те са системи, които извличат топлина от външния въздух и го използват чрез енергиен носител за отопление. Съответното количество въздух се насочва през изпарител, който отнема част от температурата му и го охлажда. Този вариант е особено подходящ за реконструкции или за двувалентни системи, когато термопомпата работи паралелно с друга отоплителна система. Модерните и наистина висококачествени системи, като например термопомпените системи Heliotherm, работят безотказно при температури от -25°C и дори по-малко.

Tермпомпата Heliotherm е снабдена с новите Sensor Series и е последно поколение термопомпа Въздух/Вода в компактен дизайн. Термопомпата на Heliotherm Basic Comfort Въздух/Вода Сплит дизайн се адаптира към топлинните нужди на сградата и осигурява максимално комфортно отопление и домашен уют за еднофамилни и многофамилни къщи. Въздушната термо помпа на Heloitherm е с неоспорими и убедителни предимства, които може да видите на Multiclima.bg.

Топлинната енергия в подпочвените води се нарича хидротермална енергия. Отоплителните инсталации с термопомпа Вода-Вода изпомпват топлинна енергия от подпочвените води т. е. изпомпват хидротермална енергия. Като използвате неизчерпаемата топлинна енергия от подпочвените води на вашия терен, може да намалите с около 70-80% разходите за отопление на вашата постройка: къща, вила, административна сграда, производствени и складови помещения и др.

Изцяло инверторната термопомпа Basic Comfort Вода / Вода със спирален изпарител ще ви гарантира стабилна енергийна ефективност и екологично отопление, топла вода за битови нужди и охлаждане. Инверторните термопомпи Heliotherm с енергиен източник подпочвени Води или Гликол and Brine достигат най-високи резултати от термопомпите в този клас.

Тук ви представихме накратко какво представлява всеки вид инсталация и различните термопомпи, които се предлагат в страниците на Multiclima. Повече за всяка една цена може да прочетете в категорията Термопомпи от главното меню. При каквито и да е въпроси, свързани с метода, технологията или цените на термопомпите, може да се свържете с тях чрез формата им за контакт онлайн или с обаждане на телефонен номер +359/ 2 943 39 63.