Кой ревматолог прави ставна ехография и работи със здравна каса?

Ако и вие страдате от проблеми със ставите и изпитвате болки, то може би е време да се насочите към специалист.

Кой ревматолог прави ставна ехография и работи със здравна каса? На страниците на ревматолог в София по здравна каса при Revmatolog.bg ще откриете такъв специалист, който предлага редица услуги, като преглед на опорно-двигателния апарат, както и ставна ехография, разчитане на имунологични и образни изследвания и др. Целта на всеки специалист ревматолог е да може да намери точната диагноза за всеки пациент, за да може да се предложи ефективно лечение. Както, може би знаете, видовете ревматични заболявания са много и за да може да се определи точната диагноза, понякога се налагат повече от един прегледи и изследвания.

Кой ревматолог прави ставна ехография и работи със здравна каса?

Ревматичните заболявания, могат да се определя на базата на това дали са хронични, дегенеративни, възпалителни или системни и според още много други критерии. Има случаи, които изискват своевременни действия с оглед стопиране развитието на заболяването, поради което е добре по-скоро да се срещнете със специалист. Голяма част от ревматичните проблеми се повлияват успешно, ако се подходи навреме. За това, независимо дали става въпрос за силни болки или скованост в ставите или усетите, че движенията ви са с намален обем, е добре да потърсите специалист ревматолог, а такъв можете да откриете в центъра на София, в лицето на д-р Цветослав Георгиев.

Специалистът работи в ДКЦ 2 и освен практическата работа с пациенти, се занимава и с научни статии, ако рецензент в някои от най-престижните научни списания, като Experimental Orthopedics (JEXO), Medical Principles and Practice, както и Rheumatology International, където също е и редактор. Специалистът ревматолог непрекъснато се развива в областта, което е от основна важност за всеки практикуващ лекар. Освен това работи със здравна каса, което е допълнително преимущество за пациенти, които разчитат на прегледи по направление. Вижте повече на страниците на Revmatolog.bg и преценете сами.