Какви са новостите около лифт картите на Банско?

Банско е един от най-представителните и модерни ски курорти.

Дългогодишният опит в сферата на туризма го правят изключително притегателна точка за всички любители на зимните приключения. Ако се питате какви са новостите около лифт картите на Банско, няма да ви сюрпризираме особено, като ви кажем, че можете да си ги закупите вече и онлайн чрез Skipal. bg. Истинската новина е, че при пакетна услуга, в която се включва и лифт карта Банско от skipal.bg може да бъде купена със значително намаление, като отстъпката стига до 45% за възможно най-пълния пакет. При комбиниране на лифт карта и ски под наем намалението ще бъде 15 %. Толкова по-малко ще платим и за комбинация от лифт карта и ски училище.

Какви са новостите около лифт картите на Банско?

Освен спестяването на доста добри суми от цените, които бихте платили при закупуването на всяка услуга по отделно, трябва да обърнем внимание и факта, че предложенията са изключително полезни за ски ваканция. Независимо колко добре владеем ски карането при положение, че не сме професионалисти или не се чувстваме напълно уверени, няколко урока в началото на сезона биха повишили значително представянето ни на пистата. По отношение на ските вечният въпрос е дали те бъдат наети или закупени. Истината е, че всеки намира най-подходящите за себе си ски в практиката, поради което и много магазини предлагат тест преди покупка. Наемът на ски е отлична алтернатива на личната екипировка, тъй като не се налага да отделяте специално място в багажа си и да отделяте време за поддръжка, но най-важното имате свободата да сменяте ските.

Също така с лифт карта за Банско имате свободата да ползвате лифта през целите дни на престоя ви в Банско. С лифт карта можете да изненадате също така близък човек, тъй като както пакетните услуги, така и ски картите от Skipal.bg са поименни и могат се получат на място веднага след пристигането в Банско. А какъв по-хубав подарък от снежна ваканция в прекрасния курорт Банско?