Закупуване на перфоратор BOSCH за дома е най-добрата инвестиция!

Може би не веднъж ви се е случвало да имате нужда от професионален инструмент у дома …

И ако не разполагате с такъв, вероятно го търсите от приятел, роднина или съсед? Но не винаги това е добър вариант, защото все пак не можете да го правите цял живот.

Какво да направим тогава и заслужава ли си да си закупим перфоратор, който ще използваме само и единствено у дома?

Разбира се, че си заслужава, защото този тип инструменти са изключително издръжливи и можете да ги ползвате с години. Освен това приложението им е наистина широко. С тях можете да закачате картини, рамки със снимки, гоблени и всичко подобно, което се сетите за стената. Освен това с перфоратор можете да пробивате отвори в твърди материали като бетон, камък и др. Факт е, че функцията за бормашина се дублира като допълнение и в перфоратора. Но между двата инструмента има разлика.Перфораторът е преназначен да работи в голяма част върху бетон. Със своите бавни обороти, мощност и тегло, може да го ползвате за пробиване на бетонен материал. Бормашината е по-лека с по-високи обороти и по-плавен старт. За използване върху бетон е слаба, но се представя добре върху метал и дърво. Тя е добър избор за хората, които не работят предимно с бетонни изделия.

перфоратор

В зависимост от това какво ще пробивате, трябва да изберете между двата варианта. Ако ще е бетон, машината за вас е перфораторът, а ако пробивате по-меки повърхности, бормашината или обикновената дрелка ще са ви повече в полза.

Като бранд в тази сфера, се отличава добре познатия на всички – BOSCH, който умело си извоюва добро място на европейския пазар и се изгради като лидер при любителските леки електроинтструменти.

Може би се чудите къде да намерите техните професионални инструменти и машини, затова направо ще ви кажа. Фирмата се казва „Профи Плюс“ и се намира физически в гр.София, ж.к. Младост 1, бул. Йерусалим, бл. 51 А, но за тези от вас, които желаят можете да направите и поръчка онлайн. Можете да се свържете с екипа на магазина на телефон 02 974 46 07 или мобилен 0 888 444 031, както и на e-mail profiplus@mail.bg или facebook страница ProfiPlusLTD. Те разбира се имат свой онлайн магазин на адрес ProfiPlus.bg, където спокойно можете да разгледате всички предлагани от тях продукти.

Там ще се натъкнете на страшно много предложения за перфоратор, от които да избирате. Ще можете да се запознаете отблизо с всички специфики и с помощта на професионалистите от Profi Plus да направите правилния избор! Доверете се на лидерите за професионални инструменти и машини и инвестирайте в добър продукт. Към доставката на всяка машина /електроинструмент, пневматичен инструмент, машина с ДВГ/ ще намерите Гаранционна карта с посочен гаранционен срок /за физ. лица – мин. 2 години, за фирми, гаранционни условия, адреси на гаранционните сервизи в страната и web адрес за удължаване на гаранцията за електроинструменти /BOSCH, Metabo, Makita, Festool/ Възползвайте се сега! Те ви очакват!