Кой може да ни помогне с управление на имоти в Аirbnb?

Ако искате и вие да публикувате своя имот в платформите за краткосрочно отдаване под наем, то сте открили правилната статия. В следващите редове ще се спрем именно на темата относно това кой може да ни помогне с управлението на имоти в Airbnb.

В днешно време, много от хората използват водещите платформи, за да печелят от своите имоти. Истината е, че можете лесно и без много усилия да печелите добри доходи на месец, като отдавате имота си на туристи и посетители. Но ако знаете, че това е обвързано и със свободно време от ваша страна, за да посрещнете гостите, да ги настаните, а след напускането им да почистите и да подготвите жилището за следващите, то не се притеснявайте.

На пазара вече има фирми, които предлагат bg/“>помощ с управление на имоти в Airbnb. В какво се изразява помощта им? Те могат да направят така, че вие да не помръднете и пръста си и в същото време да печелите. Homdy.bg, например предлага да се заеме изцяло с управлението на имоти в Airbnb като използва услугите на професионален фотограф и копирайтър и публикува апартамента ви, така че да привлича посетителите. Те са една от малкото компании, които улесняват домакина дотолкова в международното предлагане на апартаменти под наем.

управление на имоти в Airbnb

Управлението на имоти в Airbnb никога не е било толкова лесно. Тяхното експертно познаване на международния пазар на управление на имоти, както и опита им в предоставяне на услуги за международни клиенти, им помага да бъдат добри в това, което правят. Можете да им се доверите изцяло за добрия маркетинг и реклама на имота си, които ще му осигурят конкурентно представяне. Свържете се с тях, посредством сайта им Homdy.bg и формата за запитване в него.