Изпийте кафето си сутрин от вендинг машина на SiVengidngSpot.com

Изпийте кафето си сутрин от вендинг машина на SiVengidngSpot.com

Вие сте от хората, които сутрин не изпитват нужда от нищо освен от чаша топло кафе и глътка въздух. Усетите ли уникалният аромат на кафето, се събужда и всяко едно ваше сетиво. Сутрин не съществувате пълноценно преди така желания аромат. Работният ден започва с кафе и обикновено свършва с кафе. Тежка нощ?-Кафе. Разсънване?-Кафе. Първа среща?-Кафе.Последна среща?-Кафе. Скука?-Кафе. Най-универсалното нещо това е кафето.

Точно към това се стреми и компанията http://www.sivendingspot.com, която е един от най-големите производители на кафе автомати и вендинг машини в България. Има над 10 годишен опит зад гърба си и 250 автомата в градове на територията на цялата страна, които обслужват повече от един милион клиенти всяка година.

Изпийте кафето си сутрин от вендинг машина на SiVengidngSpot.com

Фирмата произвежда различни по вид вендинг автомати за кофеинови и топли напитки, пакетирани хранителни продукти и безалкохолни. Всяка вендинг машина е с уникален дизайн, защото Si Vending Spot няма конкретен образец – компанията дава воля на въображението на клиента. Хората, които отговарят за външния и вътрешния облик на автоматите, се стремят да реализират всички желания на клиента. Новите технологии, с които работят, пресъздават в 3D формат бъдещия проект, за да запознаят възможно най-детайлно клиента. Персонализираното отношение към всеки клиент, прави фирмата не само производител, но и партньор на малкия и големия бизнес в България. Всеки собственик на публично предприятие може да се свърже със Si Vending Spot, за да предостави свободна площ, където да се постави конректната, поръчана от него, вендинг машина, а фирмата изплаща наем всеки месец за предоставеното място.

Екипът се състои и от техници и търговски представители, които предлагат три вида обслужване на всяка вендинг машина. Пълната поддръжка включва цялостно почистване и зареждане, хигиенната поддръжка осигурява чистота на автоматичното устройство, а техническата поддръжка се осъществява само след едно обаждане от Ваша страна.

Възползвайте се от услугите на Si Vending Spot, за да спечелите и Вие. Вижте повече за тях на www.sivendingspot.com.