Използвайки спирала за очи ArtDeco ще получите пленителен поглед

Мили дами, за всяка една от нас, гримът е от изключително голямо значение, но има неща, които трябва да спазваме, за да имаме перфектната визия, която целим.

спирала за очи

Например дори в нанасянето на обикновена спирала за очи има трикове, чрез използването на които, получаваме най-изразителния поглед.

Като за начало е много важно да спрем да помпаме спиралата, както всички ние правим. Енергично вкарваме и изкарваме четчицата, докато поставяме спирала, с желанието си да изкараме колкото се може повече от текстурата във флакона. Но не е добре да го правим, защото по този начин вкарваме много въздух и рискуваме спиралата да изсъхне бързо и да стане ронлива, което е много неприятно за очите.

Хубаво е също така и да нанасяме основа в основата на миглите, преди да нанесем спиралата за очи. По този начин ще ни бъде доста по-лесно и равномерно ще нанесем спиралата, като ще избегнем ненужното напластяване в определени участъци на миглите, което всички ние, мразим. Важно е винаги да нанасяме спирала за очи от основата към върха на миглите.

А относно слепването на миглите и ронливата спирала, това са неща, които никога няма да ви се случат, ако се доверите на немската козметика на ArtDeco.

Техните спирали за очи са разработени със специални високотехнологични четки с различни форми. Това позволява перфектното разделяне и обем на миглите за истински ангелски поглед. Спиралите за очи на Artdeco се грижат освен за перфектната визия, но и за здравето на жената. Всички продукти на немската козметика са подходящи за хора с чувствителни очи и за носещите контактни лещи. Продуктите са клинично тествани и е доказана съвместимостта с кожата.

Сдобийте се с най-добрата спиралa за очи от Nardis.bg. Ако имате въпроси за техните продукти можете да се консултирате с екипа им на телефон 02/958 77 66 или по имейл на shop@nardis.bg. Използвайки спирала за очи ArtDeco ще получите пленителен поглед!