Една наистина качествена фирма за извозване на стари мебели

Ремонтите на жилищата винаги са свързани с много и най-различни дейности, а понякога и с извозване на стари мебели от тях. Няма нищо по-хубаво от това да може да не се занимавате вие с тази част, а да си намете фирма, която да извърши превоза до определените за целта места.

Има доста фирми, които предлагат услугата извозване на стара мебел от домове или офисни сгради. Избрахме да ви представим една наистина качествена такава, която притежава всички необходими качества и характеристики и от която със сигурност ще останете много доволни. Става въпрос за фирма ЕТ Престиж, която действа на територията на град София и околните градове и села. Фирмата има много добра репутация сред своите клиенти и освен с извозване на старите мебели се занимава и с хамалски услуги, къртене на бетон, фаянс и плочки, чистене на тавански помещения и мазета и др. Това, което я отличава от останалите на пазара е бързината и качеството с която се работи, както и с достъпните си цени.

Всеки ден и от понеделник до събота ЕТ Престиж е на разположение за своите клиенти. След позвъняване не тел. 0877391083 в рамките на същия ден, адресът ви ще бъде посетен и ще ви бъде изготвена конкретна оферта. Един курс извозване на стари мебели и вещи при тях струва 30 лева. Срещу тази сума старите ви вещи ще ви бъдат извозени до определени за целта сметища, без вие да се занимавате с абсолютно нищо. Най-хубавото е, че в цената няма скрити такси и самата такса смет, която така, или иначе трябва да заплатите, е включена в сумата.

Ако имате нужда да се отървете от старите си вещи и износените мебели в дома, обадете се на ЕТ Престиж, заявете своята услуга и се възползвайте от удобството те да вършат всичко вместо вас.